Υποστήριξη

  • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 93 31 597
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:30 - 17:00pm

Τεχνική Υποστήριξη

Απαντήσεις σε απορίες που ενδεχομένως έχετε, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα με τις Ερωτήσεις και Απαντήσεις, αλλά και στη σελίδα Υποστήριξης Πελατών ή στη σελίδα με τα Τεχνικά Εγχειρίδια.

Αν δεν βρείτε εκεί την απάντηση, μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη Φόρμα Επικοινωνίας. Διαβάζουμε και απαντάμε σε όλα τα μηνύματα που δεν καλύπτονται από τις παραπάνω σελίδες μέσα σε 24 έως 48 ώρες!

Ακόμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο Τηλεφωνικό Κέντρο 801 700 7577, Δευτέρα έως Παρασκευή. Για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, για τεχνικές πληροφορίες παρακαλούμε τηλεφωνείτε μόνο μεταξύ 14:00-16:00 που το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι λιγότερο επιβαρυμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες ώρες. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας!

Η Ταχυδρομική Διεύθυνση της Αποθήκης μας - που αποτελεί και Κέντρο Αποστολής και Υποδοχής Προϊόντων - είναι Ν. Στάικου 38 (π. Νικοπόλεως) στον Αγ. Δημήτριο Αττικής, Τ.Κ. 17341.

Ευχαριστούμε για την επιλογή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα εδώ για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε!