Υποστήριξη

  • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 93 31 597
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:30 - 17:00pm

Τεχνική Υποστήριξη

 

Απαντήσεις σε απορίες που ενδεχομένως έχετε, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα με τις Ερωτήσεις και Απαντήσεις, αλλά και στη σελίδα Υποστήριξης Πελατών.

Αν δεν βρείτε εκεί την απάντηση, μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη Φόρμα Επικοινωνίας. Διαβάζουμε και απαντάμε σε όλα τα μηνύματα που δεν καλύπτονται από τις παραπάνω σελίδες μέσα σε 24 έως 48 ώρες!

Ακόμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο Τηλεφωνικό Κέντρο 801 700 7577, Δευτέρα έως Παρασκευή. Για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, για τεχνικές πληροφορίες παρακαλούμε τηλεφωνείτε μόνο μεταξύ 14:00-16:00 που το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι λιγότερο επιβαρυμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες ώρες. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας!

Η Ταχυδρομική Διεύθυνση της Αποθήκης μας - που αποτελεί Κέντρο Αποστολής και Υποδοχής Προϊόντων - είναι Ν. Στάικου 38 (π. Νικοπόλεως) στον Αγ. Δημήτριο Αττικής, Τ.Κ. 173 41.

 

Οδηγοί Χρήσης Προϊόντων στα Ελληνικά:

Για να ανοίξετε τα παρακάτω αρχεία των Οδηγιών Χρήσης θα χρειαστείτε το δωρεάν πρόγραμμα Adobe Reader, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ (στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνετε κλικ στο κουμπί [Download Now].

 

Τεχνικά Φυλλάδια Κατασκευαστών στα Αγγλικά:

 

Και πάλι ευχαριστούμε για την επιλογή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα εδώ για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε!