Υποστήριξη

 • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
 • Δευτερα έως Παρασκευη: 09:30 - 15:00

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Περισσοτερες Οψεις

KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 250W | ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

 

299,00 €

269,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 0202

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

 

Γρήγορη Επισκόπηση

Το κορυφαίο ΚΙΤ μετατροπής, τώρα και σε μοντέλο ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ (χωρίς εξωτερικό ρυθμιστή), για ακόμη λιγότερα καλώδια και ακόμη χαμηλότερο βάρος! Με ισχύ 250W στα 36V και μέγεθος 26". Ειδικά σχεδιασμένη ευκολία συναρμολόγησης, με το καλώδιο 4 in 1 εύκολης τοποθέτησης. Περιλαμβάνεται και η ψηφιακή οθόνη LCD αξίας 29,00 ευρώ!

 

Επιλογές

* Υποχρεωτικά Πεδία

 
 

Λεπτομέρειες

ΚΙΤ Μετατροπής Ποδηλάτου All in One

ΚΑΙ ΣΕ 2 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Το 1ο ΚΙΤ μετατροπής που φέραμε στην Ελλάδα και το No 1 σε πωλήσεις, έγινε ακόμη καλύτερο! Νέο μοντέλο ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, με ακόμη λιγότερες συνδέσεις και καλώδια, αφού δεν υπάρχει ξεχωριστός ρυθμιστής (ενσωματώνεται στο μοτέρ). Το συγκεκριμένο μοντέλο ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό διατίθεται ως 250W σε μέγεθος 26". Για άλλα μεγέθη δείτε το μοντέλο με τον ξεχωριστό ρυθμιστή σε άλλη σελίδα.

 • Δώρο και η ψηφιακή οθόνη ελέγχου και ενδείξεων LCD αξίας 29,00 ευρώ!
 • Μόνο για λίγα ακόμη διαθέσιμα τεμάχια, με ένα καταπληκτικό δώρο αξίας 50,00 ευρώ (Led-Radio-MP3)! 

Ευκολία τοποθέτησης

 • Με ειδικά σχεδιασμένη ευκολία εγκατάστασης και ελληνικό οδηγό χρήσης.
 • Έχουν γίνει συνδέσεις ώστε να μην απαιτείται να ενώσετε σχεδόν τίποτε, πρακτικά μόνο το ειδικό καλώδιο με τη μπαταρία και τον κινητήρα.
 • Όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά εξαρτήματα είναι συνεχώς διαθέσιμα και σε απόθεμα.

Στη χαμηλότερη τιμή για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι.

Electric Bicycle Kit 1

Απίστευτη Απεριόριστη Εγγύηση

Warranty

Η εγγύηση που παρέχουμε αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη μας σε αυτό το κιτ μετατροπής. Είναι η εμπιστοσύνη που στηρίζεται και στην εμπειρία των κυριολεκτικά εκατοντάδων φίλων που το προτίμησαν, εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Πρόκειται για το πιο δοκιμασμένο ΚΙΤ μετατροπής!

- ΟΛΑ τα μέρη αυτού του κιτ, το μοτέρ αλλά και όλα τα μηχανικά εξαρτήματα, καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση.

- Η πολιτική μας είναι να διαθέτουμε ανταλλακτικά σε απόθεμα στην Ελλάδα, ώστε αν απαιτηθούν να ελαχιστοποιούμε το χρόνο παράδοσης.

Ακόμη, μπορείτε να το επιστρέψετε και αν απλά δεν μείνετε ικανοποιημένοι, μέσα 14 ημέρες από την αγορά (αυτό βέβαια είναι λίγο ...δύσκολο να συμβεί - κανείς δεν το επιστρέφει μόλις το δοκιμάσει)!

Αναλυτική Περιγραφή

Με αυτό το κιτ μετατροπής ποδηλάτου μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα απλό ποδήλατο 26" ώστε να κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση. 

 • Προσθέστε ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους.
 • Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές. 
 • Η επιτάχυνση λόγω του ηλεκτρικού κινητήρα είναι εντυπωσιακή. 

Για ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρό μοτέρ των 250 Watt δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας). Τα κιτ μετατροπής 500W είναι μόνο για εκτός δρόμου εφαρμογές αφού ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν θεωρεί ως απλά ποδήλατα αυτά που είναι εξοπλισμένα με κινητήρα ισχύος άνω των 250W.

Πανεύκολη τοποθέτηση:

Ο κάθε σύνδεσμος ταιριάζει μόνο με την αντίστοιχη υποδοχή του καλωδίου διασύνδεσης και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια λάθος σύνδεση. Απλά, αλλάξτε τον τροχό του ποδηλάτου με το νέο τροχό του κιτ μετατροπής που έχει ενσωματωμένο το μοτέρ και συνδέστε τον με τη μπαταρία. Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε εσείς με τη μετατροπή, μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ποδηλατά, ή οποιονδήποτε τα καταφέρνει με απλές κατασκευές, αφού η τοποθέτηση έχει σχεδιαστεί να είναι η απλούστερη δυνατή.

Συμβατό και με Δισκόφρενα. Αυτό το κιτ μετατροπής είναι για τον εμπρός τροχό, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, αλλά και για να μοιράζεται καλύτερα και ισορροπημένα το βάρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο (μπροστά ο τροχός με το μοτέρ, πίσω στη σχάρα οι μπαταρίες). Είναι κατάλληλο για ποδήλατα 26" και είναι συμβατό με δισκόφρενα αλλά και με απλά V-brakes (δεν περιλαμβάνονται).

Επώνυμες μπαταρίες LG-ULTRACELL 10.4-12.0 ή και 14 Ah

Απλά τοποθετείτε τον τροχό και τον συνδέετε στις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα σε αυτό το κιτ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν (και με τεράστια χωρητικότητα):

 • είτε οι κορυφαίες μπαταρίες ΛΙΘΙΟΥ LI-ION 36V με επώνυμα στοιχεία της πασίγνωστης LG, τεράστιας αυτονομίας και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής λόγω της μεγάλης χωρητικότητας 10.4 ΑΗ (καμία σχέση με τις φθηνές λιθίου χωρητικότητας 8.8 ΑΗ των διάφορων no-name kit που κυκλοφορούν στην αγορά).
 • είτε οι μπαταρίες ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ 36V και μάλιστα GEL/AGM χωρητικότητας 12 ΑΗ ή ακόμη και 14 ΑΗ για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (όπως συμβαίνει με τη χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα) και μεγαλύτερη αυτονομία. Είναι μάλιστα επώνυμες και μόνο από ευρωπαϊκές εταιρείες όπως της γερμανικής WESTECH ή της αγγλικής ULTRACELL.

Samsung LG Battery

Πολύ Σημαντικό: 

Σε όλα τα φθηνά έτοιμα ποδήλατα ή και κιτ μετατροπής που διατίθενται με μπαταρίες μολύβδου, σας δίνουν απλές και φθηνές μπαταρίες μολύβδου (δηλαδή όχι βαθιάς εκφόρτισης με χοντρές πλάκες μολύβδου και GEL/AGM). Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως θέλουν αλλαγή μετά από λίγους μήνες, σε αντίθεση φυσικά με τις μπαταρίες που θα βρείτε εδώ.

Επίσης, αν επιλέξετε μπαταρία λιθίου, με το δικό μας κιτ μετατροπής αποκτάτε τις μεγαλύτερες μπαταρίες χωρητικότητας 10,4 ΑΗ της γνωστής LG. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα χιλιόμετρα αυτονομίας (ακόμη και πάνω από 60-70 km ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο χρήσης) και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών. 

Electric Bicycle Kit 1

Τι Περιλαμβάνεται & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στο κιτ μετατροπής περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για τη μετατροπή του ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό. Συμπεριλαμβάνονται ελληνικές οδηγίες με εικόνες και σχεδιαγράμματα.

 1. Ενισχυμένος εμπρός τροχός διπλού τοιχώματος 26" με μοτέρ 250W με ενσωματωμένη πλακέτα ρυθμιστή εσωτερικά στο μοτέρ.
 2. Συμβατό και με δισκόφρενο και με απλά V-brakes (δεν συμπεριλαμβάνονται).
 3. Με ενισχυμένες ακτίνες κατηγορίας 12G (πάχους 2,6 mm).
 4. Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή (όχι μόνο το μοτέρ αλλά και ο ρυθμιστής και οι συνδέσεις).
 5. Νέος Αυτόματος και Αδιάβροχος Ρυθμιστής ενσωματωμένος στο μοτέρ για ακόμη λιγότερες συνδέσεις και καλώδια.
 6. Επώνυμες Μπαταρίες Λιθίου Li-Ion μεγάλης χωρητικότητας 36V/10.4 AH (LG cells) ή 36V/12 ΑΗ GEL/AGM (WESTECH ULTRACELL) ή 36V/ 14AH προαιρετικά, ανάλογα με την επιλογή σας.
 7. Αυτονομία ανάλογα με τον τρόπο χρήσης και το βάρος, έως και πάνω από 50 km (με GEL) ή πάνω από 70 km (με Li-Ion), με μία φόρτιση με καινούριες μπαταρίες.
 8. Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής 36V ~2A.
 9. Με ένδειξη LED εκτίμησης στάθμης μπαταρίας και ενεργοποίησης/ρύθμισης ισχύος υποβοήθησης (προαιρετικά με οθόνη LCD).
 10. Θήκη μπαταριών με κλειδί.
 11. Χειρολαβές φρένων με αυτόματη απομόνωση του μοτέρ στο φρενάρισμα.
 12. ΝΕΟ σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (Pedelec/PAS), με ειδικό σχεδιασμό εύκολης τοποθέτησης.
 13. Περιστροφική χειρολαβή ενεργοποίησης του μοτέρ.
 14. Καθαρό βάρος: ~ 8,5 kg με μπαταρίες Λιθίου ή 16,5 kg με μπαταρίες GEL 12ΑΗ - Χρόνος φόρτισης: 4-6h.
 15. Όλα τα καλώδια και τα βύσματα συμπεριλαμβάνονται και είναι ήδη έτοιμα στη θέση τους. Συνδέονται μόνο με ένα τρόπο, χρωματικά ένα-προς-ένα κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης.

Το δικό μας κιτ μετατροπης το εφοδιάσαμε με ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης και ορθής χρήσης. Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα.

Δωρεάν:

Μόνο για τα επόμενα λίγα ΚΙΤ, θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν και το καταπληκτικό RADIO+MP3+SUPER LED LIGHT για το ποδήλατο. Ένα δώρο αξίας 50,00 ευρώ.

Πανίσχυρο LED για το ποδήλατο που είναι και συσκευή αναπαραγωγής MP3 και ραδιόφωνο με κρυστάλλινο και πολύ δυνατό ήχο, αφού προορίζεται και για εξωτερική χρήση. 

Electric Bicycle Kit 1

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

 • Μπαταρια Λιθιου για ηλεκτρικο ποδηλατο | LG cells 36V - 10.5 AH

  Προνομιακή τιμή προ-παραγγελίας! Μπαταρια λιθίου για ηλεκτρικο ποδηλατο, με στοιχεία LG ιοντων λιθιου 36V 10.4 Ah, βάρους μόλις 3,5 κιλών.

  299,00 €

  229,00 €

 • KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 250W-500W | 4 ΣΕ 1

  Το κορυφαίο ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W ή 500W στα 36V και μέγεθος 24"-26"-28". Με ειδικά σχεδιασμένη ευκολία τοποθέτησης με το καλώδιο Sinotec 4- in-1 εύκολης εγκατάστασης.
  249,00 €

 • Μπαταρίες Ultracell GEL 12AH για ηλεκτρικο ΚΙΤ ποδηλατου

  Μπαταρίες 12 AH Ultracell UCG GEL για ηλεκτρικό ποδήλατο ή ΚΙΤ μετατροπής. Πρόκειται για το μοντέλο UCG που είναι βαθιάς εκφόρτισης (και όχι το απλό μοντέλο UL που διατίθεται ευρέως αλλά είναι ακατάλληλο για χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα, φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λπ.).
  0,00 €

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Είμαστε ένα αληθινό κατάστημα για αυτονομα φωτοβολταικα, με οργανωμένη υποστήριξη και ανθρώπους αφοσιωμένους στην εξυπηρέτησή σας, που θα αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση. Αυτό μάλλον δεν θα το βρείτε σε ένα από τα τόσα τυχαία ηλεκτρονικά καταστήματα. Θα χαρούμε να έρθετε και στο κατάστημά μας στην Αθήνα για να μας γνωρίσετε και για να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά.

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Αν τυχόν βρείτε χαμηλότερη τιμή από τη δική μας, σας χαρίζουμε τη διαφορά.

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χωρίς κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας και μέχρι το Πρακτορείο Μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Από εκεί και μετά, οι χρεώσεις των Πρακτορείων Μεταφορών από την Αθήνα μέχρι την δική σας περιοχή συνήθως δεν ξεπερνούν τα 3 έως 7 ευρώ ανά δέμα, ανάλογα με την απόσταση και το μέγεθος. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και την παραλαβή από την αποθήκη μας.

 • Οι εμφανιζόμενες τιμές είναι τελικές, δηλ. συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Εμείς δεν υποτιμούμε τη νοημοσύνη σας εμφανίζοντας δήθεν χαμηλότερες τιμές χωρίς ΦΠΑ, που όμως προστίθεται στη συνέχεια της διαδικασίας παραγγελίας.
 • Αν θέλετε, στέλνουμε τα προϊόντα μας και με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) με αντικαταβολή χωρίς έξοδα μεταφοράς στα περισσότερα είδη ή με ελάχιστη χρέωση λίγων ευρώ σε κάποια προϊόντα, αφού το μεγαλύτερο μέρος του κόστους μεταφοράς το αναλαμβάνουμε εμείς. Τα ογκώδη ή βαριά είδη ωστόσο, στέλνονται μόνο με εταιρεία μεταφορών & προπληρωμή.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με τα φωτοβολταικα και τα υπόλοιπα είδη μέσα σε ΜΙΑ ημέρα από την αποστολή της.

ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Τα έξοδα αποστολής και γενικώς ό,τι ακριβώς αγοράσετε σε φωτοβολταικα, μπαταρίες, inverter και όλα τα υπόλοιπα είδη, εμφανίζονται στο Καλάθι Αγορών, για να τα γνωρίζετε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Σε εμάς δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από αυτό που θα δείτε στο Καλάθι Αγορών.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η δική μας πολιτική είναι να έχουμε ετοιμοπαράδοτα φωτοβολταικα και άλλα προϊόντα κατά το δυνατόν για να αποστέλουμε την παραγγελία σας μέσα σε λίγες ώρες από την υποβολή της.

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ SERVICE: 3D-SUPPORT

Στις σπάνιες περιπτώσεις που θα χρειαστείτε service σε κάποιο προϊόν, εμείς διαθέτουμε και τους τεχνικούς και τα εργαλεία για να λύσουμε το πρόβλημά σας εντός 3 ημερών, ακόμη και με προσωρινό προϊόν αντικατάστασης. Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αδιάλειπτη λειτουργία ενός συστήματος με φωτοβολταικα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109838670 για περισσότερες λεπτομέρειες.