Υποστήριξη

  • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
  • Δευτερα έως Παρασκευη: 09:30 - 15:00

Ρυθμιστές φόρτισης

Μόνο οι καλύτεροι Ρυθμιστές Φόρτισης

ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Ο ρυθμιστής φόρτισης είναι πολύ κρίσιμο υποσύστημα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος. Είναι αυτός που θα καθορίσει τη διάρκεια ζωής των μπαταριών σας, ανάλογα με την ποιότητα του αλγόριθμου φόρτισης που διαθέτει. Αξίζει η πρόωρη φθορά των ακριβών μπαταριών ενός συστήματος, λόγω κακής επιλογής ρυθμιστή φόρτισης, που αποτελεί μάλιστα το οικονομικότερο μέρος του φωτοβολταϊκού συστήματος; Φυσικά όχι.

Πολλά χρόνια τώρα δοκιμάσαμε και ελέγξαμε, πιθανότατα όλους τους ρυθμιστές που κυκλοφορούν (ακόμη και τους φθηνούς ...δήθεν MPPT που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα στην αγορά από ασυνείδητους). Εδώ θα βρείτε μόνο ρυθμιστές φόρτισης που κρίνουμε ως καλύτερους για το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, για τους εξής λόγους:

- Διαθέτουν σύγχρονο και δοκιμασμένο αλγόριθμο φόρτισης και κατάλληλη ψύκτρα απαγωγής θερμότητας 
- Λειτουργούν με το μεγαλύτερο βαθμό αξιοπιστίας σε χιλιάδες φωτοβολταϊκά συστήματα
- Είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, από επώνυμες μάρκες και μόνο, όπως Victron Energy, Westech Solar και οι ρυθμιστές για τις δύσκολες συνθήκες SRNE Solar (π.χ. εφαρμογές φωτισμού δρόμων, βαριά βιομηχανική χρήση, περιβάλλον υψηλής υγρασίας κ.ο.κ.)

Εδώ, όταν βλέπετε ρυθμιστή MPPT, είναι πράγματι ρυθμιστής MPPT που διαθέτει βαρύ μετασχηματιστή και το αποδεικνύει όχι μόνο με το βάρος του ονόματός του, αλλά και με το πραγματικό του φυσικό βάρος (που οφείλεται στα βαριά πηνία μετασχηματιστών, στις μεγάλες ψύκτρες και στην ποιότητα των ηλεκτρονικών του)!

Φθίνουσα Ταξινόμηση

/ σελίδα

790,00 €
843,00 €

Victron SmartSolar 150V/100A MPPT 12/24/48V - MAX PV 5800 Wp

Ρυθμιστής φόρτισης Victron SmartSolar 150V/100A MPPT.
844,00 €

Φθίνουσα Ταξινόμηση

/ σελίδα