Υποστήριξη

  • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:30 - 15:00

Τιμες Χονδρικης στα Αυτονομα Φωτοβολταικα Greenenergyparts

Η αποθήκη μας:

green energy parts

Καλώς ήρθατε στο GreenEnergyParts.com, το δικό σας κατάστημα από το οποίο μπορείτε να προμηθεύεστε υλικά για αυτονομα συστηματα με φωτοβολταικα σε τιμες χονδρικης. Εδώ είμαστε ένα πραγματικό - και όχι απλώς ηλεκτρονικό - κατάστημα για αυτονομα φωτοβολταικα, με οργανωμένη υποστήριξη και ανθρώπους αφοσιωμένους στην εξυπηρέτησή σας. Κάτι που μάλλον δεν θα βρείτε σε ένα από τα τυχαία ηλεκτρονικά καταστήματα που ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς. Θα χαρούμε να έρθετε και στο κατάστημά μας στην Αθήνα για να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά (δείτε εδώ το χάρτη).

Φτιάξαμε όμως για εσάς και ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτονομα φωτοβολταικα από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με άνεση και ασφάλεια, όλο το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, στις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα (και όχι μόνο). Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας συνήθως μέσα σε λίγες ώρες από την υποβολή της, σε ένα από δεκάδες σημεία παραλαβής σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Μπορείτε όμως να παραλάβετε την παραγγελία σας και από την αποθήκη μας, με τον... παραδοσιακό τρόπο (πληροφορίες στη σελίδα Υποστήριξης Πελατών).

Φροντίζουμε να έχουμε όλα μας τα είδη υλικών για αυτονομα φωτοβολταικα συστήματα ετοιμοπαράδοτα (και το πετυχαίνουμε σχεδόν όλο το χρόνο)! Εάν πάντως αντιμετωπίσουμε κάποια -ολιγοήμερη- καθυστέρηση παραλαβής σε κάποιο είδος για το αυτονομο φωτοβολταικο σας, σας το γνωστοποιούμε για να το γνωρίζετε πριν το πληρώσετε για την αγορά του.

Και μην ξεχνάτε: Σε αντίθεση με άλλα καταστήματα που προσπαθούν να σας εμφανίσουν δήθεν χαμηλότερες τιμες κρύβοντας αρχικά το Φ.Π.Α., στο δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα οι τιμες ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α. Για να γνωρίζετε την τελική τιμή ΠΡΙΝ ολοκληρώσετε την παραγγελία - Καθαρά και τίμια!

Τα υλικά για φωτοβολταικα:

Φωτοβολταικα GreenEnergyParts.com

Τα φωτοβολταικα μας πάνελ που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, είναι βελτιστοποιημένα για αυτόνομα συστήματα με μπαταρίες (είναι ωστόσο κατάλληλα και για μη αυτόνομα συστήματα, διασυνδεδεμένα με τη ΔΕΗ). Οι inverter καθαρού ημίτονου αποτελούν την καλύτερη επιλογή που υπάρχει για ασφαλή λειτουργία χωρίς φθορά των συσκευών σας, με γερμανική εγγύηση άμεσης αντικατάστασης. Όλα μας τα είδη αποτελούν τις προσωπικές μας επιλογές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και μπορείτε να τα εμπιστευτείτε.

Τα ηλιακά Gadgets:

Εκτός από τα υλικά για το αυτονομο φωτοβολταικο, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα είδη με ηλιακή ενέργεια. Στην κατηγορία των ηλιακών gadget δεν θα βρείτε αμέτρητα είδη αμφίβολης ποιότητας αλλά λίγα, επιλεγμένα με πολύ προσοχή προϊόντα. Για να μπορείτε να τα χαρείτε εσείς, αλλά και για να μπορείτε να τα προσφέρετε ως δώρο με τη σιγουριά ότι θα εντυπωσιάσετε! Τα επιλέξαμε μετά από εξαντλητική έρευνα αγοράς και πολλές δοκιμές για να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φέρει το καλύτερο από κάθε είδος. Όπως κάνουμε δηλαδή σε όλα μας τα προϊόντα.

Τo ηλεκτρικό ποδήλατο:

Όταν άλλοι προσπαθούσαν να μάθουν ποδήλατο, εμείς ήδη δοκιμάζαμε την 3η γενιά ηλεκτρικών ποδηλάτων! Μπορείτε λοιπόν να εμπιστευτείτε την κρίση και τις επιλογές μας στα κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό. Αν και υποκειμενικό, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι το δικο μας κιτ μετατροπής που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, αποτελεί την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη επιλογή για ηλεκτροκίνητα ποδήλατα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χιλιάδες επισκέπτες που ενδιαφέρονται για αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών κάθε μήνα και το παρακολουθούμε όλο το 24ωρο για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Προτιμήστε το!

Οι άνθρωποί μας:

Ι. Ιακωβάκης
Ειδικός Συνεργάτης, Σύμβουλος Διοίκησης

Μ. Αλεξιάδη
Διεύθυνση Καταστήματος

Η Ομάδα Υποστήριξης
Πωλήσεις, Αποθήκη, Support

Λειτουργεί και Τμήμα Χονδρικής Πώλησης για μεταπωλητές.

Για οδηγίες πρόσβασης δείτε το σχετικό χάρτη.