Υποστήριξη

  • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
  • Δευτερα έως Παρασκευη: 09:30 - 15:00

Κοντά σας από το 2009

Καλώς ήρθατε στο GreenEnergyParts.com, το δικό σας κατάστημα από το οποίο μπορείτε να προμηθεύεστε υλικά για αυτονομα συστηματα με φωτοβολταικα σε τιμες χονδρικης. Εδώ θα βρείτε τα κορυφαία έτοιμα ΚΙΤ Solar-YBOX για αυτονομα φωτοβολταικα, σε καταπληκτικές τιμές και από ανθρώπους αφοσιωμένους στην εξυπηρέτησή σας. Κάτι που μάλλον δεν θα βρείτε σε ένα από τα τυχαία ηλεκτρονικά καταστήματα που ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς. Θα χαρούμε να έρθετε και στο κατάστημά μας στην Αθήνα, στην οδό Θεμιστοκλέους 22 στον Άλιμο, για να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά (δείτε εδώ το χάρτη). Η κεντρική μας αποθήκη βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής.

Κοντά σας ήδη από το 2009 (και από το 2006 μέσα από το εκπαιδευτικό μας blog), από την αρχή των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα φτιάξαμε για εσάς ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτονομα φωτοβολταικα από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με άνεση και ασφάλεια, όλο το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, στις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα και την Κύπρο (και όχι μόνο). Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας συνήθως μέσα σε λίγες ώρες από την υποβολή της, σε ένα από δεκάδες σημεία παραλαβής σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. 

Μπορείτε φυσικά να παραλάβετε την παραγγελία σας και από την αποθήκη μας, με τον... παραδοσιακό τρόπο (πληροφορίες στη σελίδα Υποστήριξης Πελατών).

 

GreenEnergyParts.com - Alexiadi | Energy Systems

Φροντίζουμε να έχουμε όλα μας τα είδη υλικών για αυτονομα φωτοβολταικα συστήματα ετοιμοπαράδοτα (και το πετυχαίνουμε σχεδόν όλο το χρόνο)! Εάν πάντως αντιμετωπίσουμε κάποια -ολιγοήμερη- καθυστέρηση παραλαβής σε κάποιο είδος για το αυτονομο φωτοβολταικο σας, σας το γνωστοποιούμε για να το γνωρίζετε πριν το πληρώσετε για την αγορά του.

Μόνο τα καλύτερα φωτοβολταϊκά

Banner

Τα φωτοβολταικα μας πάνελ, είναι βελτιστοποιημένα για αυτόνομα συστήματα με μπαταρίες (είναι ωστόσο κατάλληλα και για μη αυτόνομα συστήματα, διασυνδεδεμένα με τη ΔΕΗ). Εισάγουμε αποκλειστικά και μόνο φωτοβολταϊκά εξαιρετικής ποιότητας από ευρωπαϊκές εταιρείες (όπως η γερμανική Westech Solar και η ολλανδική Victron Energy), καθώς και τα φωτοβολταϊκά πάνελ της πασίγνωστης Sharp που πρωτοπορεί στα φωτοβολταϊκά εδώ και 60 χρόνια!

Οι inverter καθαρού ημίτονου της ολλανδικής Victron Energy ή της γερμανικής Westech Solar, αποτελούν την καλύτερη επιλογή που υπάρχει για ασφαλή λειτουργία χωρίς φθορά των συσκευών σας. Όλα μας τα είδη αποτελούν τις προσωπικές μας επιλογές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Δεν θα σας προτείναμε κάτι που δεν θα βάζαμε και στο δικό μας σπίτι. 

Ιδέες για δώρα

Solar Garden Lights

Εκτός από τα υλικά για το αυτονομο φωτοβολταικο, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα είδη με ηλιακή ενέργεια. Στην κατηγορία των ηλιακών gadget δεν θα βρείτε αμέτρητα είδη αμφίβολης ποιότητας αλλά λίγα, επιλεγμένα με πολύ προσοχή προϊόντα. Για να μπορείτε να τα χαρείτε εσείς, αλλά και για να μπορείτε να τα προσφέρετε ως δώρο με τη σιγουριά ότι θα εντυπωσιάσετε! Τα επιλέξαμε μετά από εξαντλητική έρευνα αγοράς και πολλές δοκιμές για να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φέρει το καλύτερο από κάθε είδος. Όπως κάνουμε δηλαδή σε όλα μας τα προϊόντα.

Το 1ο ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου, από το 2009

Banner

Λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας μας στο συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να εμπιστευτείτε την κρίση και τις επιλογές μας στα κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό. Αν και υποκειμενικό, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι το δικο μας κιτ μετατροπής SinoTec, αποτελεί την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη επιλογή για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Υπεύθυνα κοντά σας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χιλιάδες επισκέπτες που ενδιαφέρονται για αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών κάθε μήνα και το παρακολουθούμε όλο το 24ωρο για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Είμαστε κοντά σας από το 2009 (ουσιαστικά ήδη από το 2006 μέσα από το εκπαιδευτικό μας blog) και θα συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα στην υποστήριξή σας και την ίδια εξαιρετική ποιότητα επιλογής προϊόντων και στο μέλλον!

Οι άνθρωποί μας:

Ι. Ιακωβάκης
Ειδικός Συνεργάτης, Σύμβουλος Διοίκησης

Μ. Αλεξιάδη
Διεύθυνση Καταστήματος

Η Ομάδα Υποστήριξης
Λογιστήριο, Πωλήσεις, Αποθήκη, Support

  • Λειτουργεί και Τμήμα Χονδρικής Πώλησης για ηλεκτρολόγους μηχανολόγους εγκαταστάτες και μεταπωλητές.

Για οδηγίες πρόσβασης δείτε το σχετικό χάρτη εδώ.