Υποστήριξη

  • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
  • Δευτερα έως Παρασκευη: 09:30 - 15:00

Εξ’  αποστάσεως παρακολούθηση

Οι εναλλακτικές λύσεις που προτείνουμε για την εξ’  αποστάσεως παρακολούθηση αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι οι εξής:

Με Victron Global Remote (σύνδεση στο internet με wifi/ethernet ή κάρτα κινητής GPRS/3G/4G ώστε να αποστέλλονται τα δεδομένα στον ιστότοπο Victron Remote Managment / VRM). Η πρόσβαση στον ιστότοπο VRM είναι δωρεάν και διατίθεται και μέσω υολογιστή και μέσω Android-iOS App. Χρειάζεται σύνδεση wifi ή GPRS/3G/4G. Απαιτείται είτε η συσκευή Victron Global Remote είτε η συσκευή Victron Color Control που παρέχει σχεδόν όλες τις δυνατότητες ελέγχου και παραμετροποίησης των προϊόντων Victron Energy.

Victron Energy

Victron Energy

Τεχνολογία LoRaWan

Με επικοινωνία LoRaWan δεν απαιτείται σύνδεση wifi ή GPRS/3G/4G, ούτε χρέωση δεδομένων data, αλλά επειδή είναι νέα τεχνολογία δεν έχουμε ακόμη μεγάλη κάλυψη σταθμών αναμετάδοσης στο internet (δείτε εδώ το χάρτη για την Ελλάδα).

Τους επόμενους μήνες αναμένεται ταχύτατη μεγέθυνση του δικτύου ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις, αφού αυτός ο τρόπος μετάδοσης δεδομένων εξυπηρετεί τέτοιου είδους εφαρμογές και είναι πολύ οικονομικός.

Τοπική Επικοινωνία Bluetooth

Τέλος, ασύρματη μεν αλλά μόνο τοπική παρακολούθηση/ρύθμιση παραμέτρων, μπορεί να γίνει με Blutooth dongle, όπου συνδεόμαστε με τον inverter ή άλλες συσκευές της Victron μέσω App κινητού/tablet.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για το δικό σας σύστημα.

Victron Energy