Υποστήριξη

  • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
  • Δευτερα έως Παρασκευη: 09:30 - 15:00

Υποστήριξη Πελατών & Όροι Συναλλαγών 

Έδρα και Έκθεση:

Θεμιστοκλέους 22 στον Άλιμο Τ.Κ. 17455. Τηλ. επικοινωνίας 210 9838670 (Δε-Πα 09:30-15:00). 
Η Alexiadi | Energy Systems διαχειρίζεται τις ηλεκτρονικές παραγγελίες του καταστήματος GreenEnergyParts.com 

Περιεχόμενα

Από το 2009, το GreenEnergyParts δεν είναι απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μια σύγχρονη και οργανωμένη εισαγωγική και εξαγωγική εμπορική επιχείρηση, που δέχεται καθημερινά παραγγελίες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ουσιαστικά η προέκταση του φυσικού μας καταστήματος της Αθήνας, με τις ίδιες τιμές, τα ίδια υψηλής ποιότητας (και μόνο) επώνυμα προϊόντα και την ίδια φιλική εξυπηρέτηση!

Τρόποι αποστολής

1) ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ COURIER - ΔΩΡΕΑΝ 

Στέλνουμε τα προϊόντα βάρους έως 20 κιλών με εταιρεία ταχυμεταφορών με αντικαταβολή. Έτσι δεν πληρώνετε τίποτε προκαταβολικά, αφού εξοφλείτε όλο το ποσό κατά την παραλαβή, χωρίς χρέωση μεταφορικών για σχεδόν όλες τις μάρκες προϊόντων.  Θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για συντονισμό της ώρας και του τόπου παραλαβής που σας εξυπηρετεί (π.χ. στη διεύθυνση που ζητήσατε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας ή στο τοπικό γραφείο COURIER της περιοχής σας). 

2) ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΔΩΡΕΑΝ

Χωρίς κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας και Προαστίων και μέχρι το Πρακτορείο Μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας, για παραγγελίες με προϊόντα ογκώδη ή πολύ βαριά (άνω των 20 κιλών). Από εκεί και μετά, οι χρεώσεις των Πρακτορείων Μεταφορών από την Αθήνα μέχρι την δική σας περιοχή συνήθως δεν ξεπερνούν τα 3 έως 7 ευρώ ανά δέμα, π.χ. ανάλογα με την απόσταση και το μέγεθος. Από τη μεριά μας φροντίζουμε, όσο είναι δυνατό, η αποστολή να συγχωνεύεται σε 1-2 δέματα. Μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την σχετική ενημέρωση και συνεννόηση.

3) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ 

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και την παραλαβή από την αποθήκη μας, οπότε δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

> Σε όλες τις περιπτώσεις, συνήθως παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσα σε 1 ημέρα από την αποστολή της.

Τρόποι πληρωμής

1) ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Ισχύει μόνο για αποστολές βάρους μικρότερου των 20 kg με Εταιρεία Ταχυμεταφορών (COURIER). Κατά κανόνα παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας σε μία ημέρα από την αποστολή τους στη διεύθυνση που ζητήσατε ή στο τοπικό γραφείο COURIER και εξοφλείτε την αξία τους στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών μόλις τα παραλάβετε (θα έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για συντονισμό του τόπου και της ώρας που σας εξυπηρετεί). 

2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα βαριά ή ογκώδη προϊόντα >20 kg, αποστέλλονται μόνο με Μεταφορική Εταιρεία, αμέσως μετά την εξόφλησή τους με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. 

3) ΜΕ PAYPAL 

Αν έχετε λογαριασμό PAYPAL μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με PAYPAL.

4) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Μπορείτε να χρεώσετε το συνολικό ποσό στην πιστωτική σας κάρτα μέσω PAYPAL, ακόμη και χωρίς να διαθέτετε λογαριασμό PAYPAL.

5) ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η δυνατότητα ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ με πιστωτική κάρτα, ισχύει για 2 έως 12 άτοκες δόσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα στο 2109838670 (Δε-Πα 09:30-15:00). 

Τρόποι παραγγελίας

Μετά την υποβολή παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση και για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αποστολής / παραλαβής της παραγγελίας σας. Κράτηση προϊόντων είναι εφικτή μόνο με κατάθεση προκαταβολής.

1) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ:

Στο GreenEnergyParts.com οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο ηλεκτρονικά για λόγους ταχύτητας, καλύτερης εξυπηρέτησης, χαμηλότερου κόστους και τυποποίησης των διαδικασιών. Αποτελεί ένα σύγχρονο τρόπο λειτουργίας καταστήματος, που εξασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα για εσάς, όπως χαμηλότερες τιμές μέσω των μειωμένων λειτουργικών εξόδων και ευκολία παραγγελίας 24 ώρες το 24ωρο!

2) ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ:

Μπορείτε φυσικά να κάνετε την παραγγελία σας στην έδρα μας, ή τηλεφωνικά στο 210-9838670 (Δε-Πα 09:30-15:00).

Η έδρα μας βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλέους 22 στον Άλιμο   Η κεντρική μας αποθήκη είναι στην Ελευσίνα και οι ώρες παραλαβής είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 - 15:00.  Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2109838670.

Στοιχεία επικοινωνίας GreenEnergyParts.com - Υπεύθυνη Αλεξιάδη Μαργαρίτα Εμπόριο Φ/Β - Θεμιστοκλέους 22 στον Άλιμο Τ.Κ. 17455 - Α.Φ.Μ. Επιχείρησης 039312926.

Εγγύηση και επιστροφές
Επιστροφή λόγω υπαναχώρησης από την αγορά:
Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το προϊόν που παραλάβατε (ή και για οποιοδήποτε άλλο λόγο), μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Παρακαλούμε μόνο να διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση την αρχική συσκευασία του προϊόντος, ώστε αν αποφασίσετε να μας το επιστρέψετε να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη μεταφορά του. Η ίδια η συσκευασία του προϊόντος δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί. Τα έξοδα αποστολής γενικώς δεν αποτελούν μέρος της εγγύησης. Πριν το επιστρέψετε παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 210-9838670 για να σας δώσουμε οδηγίες για τον τρόπο επιστροφής.
Επιστροφή λόγω επίκλησης εγγύησης:
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν λόγω βλάβης, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας για την πρόθεσή σας και σας ενημερώνουμε άμεσα για τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος και όλες τις λεπτομέρειες.
Εγγύηση Προϊόντων:
Όλα τα προϊόντα - εκτός από τα αναλώσιμα όπως οι μπαταρίες - καλύπτονται από 2 έως 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας, ανάλογα με το είδος.

Η εγγύηση καλύπτει μόνο ελαττώματα που ανάγονται σε κατασκευαστικό ελάττωμα που υπήρχε από το εργοστάσιο κατασκευής και αποδεικνύονται ως τέτοια από τον αγοραστή, χωρίς να μειώνονται με κανένα τρόπο τα δικαιώματά του που προβλέπει ο νόμος.

Σε όσα προϊόντα αναφέρουμε δική μας εγγύηση (π.χ. 3 έτη), αυτή εννοείται πως ισχύει παράλληλα με αυτή του κατασκευαστή και όχι πρόσθετα σε αυτή, ενώ καλύπτει μόνο ελαττώματα που ανάγονται σε κατασκευαστικό ελάττωμα που υπήρχε από το εργοστάσιο κατασκευής και αποδεικνύονται ως τέτοια από τον πελάτη. 

Για την αναγνώριση κάθε απαίτησης εγγύησης, επιβάλλεται η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς (ή αντίγραφου αυτού). Αλλιώς δεν αποδεικνύεται η αγορά από τη δική μας επιχείρηση.

Εντός του χρονικού διαστήματος της παρεχόμενης εγγύησης, για σφάλματα που αφορούν στο υλικό, την συναρμολόγηση ή την κατασκευή του προϊόντος, παρέχουμε κατά την διακριτική μας ευχέρεια είτε δωρεάν επισκευή, είτε αντικατάσταση, είτε επιστροφή χρηματικού ποσού.

Για επισκευές εντός ή εκτός του χρόνου της εγγύησης δεν αναλαμβάνουμε κανένα κόστος για τυχόν ενοικιαζόμενα προϊόντα αντικατάστασης, ούτε ευθυνόμαστε για τυχόν διαφυγόν κέρδος από την μη λειτουργία του υλικού λόγω βλάβης, ή οποιασδήποτε αξίωσης έναντι ζημιών πέραν των δικαιωμάτων που ορίζονται από το παρόν. Για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση του προϊόντος οφείλει να ασφαλιστεί ο ίδιος ο τελικός χρήστης λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα (π.χ. αισθητήρες, ασφάλειες, συναγερμός, σύστημα πυρόσβεσης, ασφάλιση κινδύνου κ.ο.κ.), ή να φροντίσει γι' αυτό ο εγκαταστάτης του εξοπλισμού, ο οποίος οφείλει να είναι ειδικός και γνώστης των προδιαγραφών που απαιτούνται. Όλους τους όρους και άλλες πληροφορίες συντήρησης και εξαιρέσεις από την εγγύηση θα βρείτε εδώ, ή ζητήστε μας το σχετικό έντυπο αυτοπροσώπως στην έδρα μας.

Με την παραλαβή των προϊόντων, ο αγοραστής συμφωνεί με όλους τους παραπάνω όρους, χωρίς επιφυλάξεις.

Τα έξοδα αποστολής γενικώς δεν αποτελούν μέρος της εγγύησης. Και πάλι παρακαλούμε πριν το επιστρέψετε να μας ενημερώστε τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να σας δώσουμε οδηγίες για τον τρόπο επιστροφής. Μην επιστρέφετε τίποτε στο ταχυδρομείο ή σε πρακτορεία μεταφορών. Παραλαμβάνουμε αποκλειστικά και μόνο στην έδρα μας. 

Ευθύνη κατά τη μεταφορά:

Ο τρόπος που συσκευάζουμε τα προϊόντα μας δεν αφήνει περιθώρια για ζημιά στο περιεχόμενο. Παρ΄ όλα αυτά, αν διαπιστώσετε βλάβη στην συσκευασία, απλά δεν δέχεστε την παραλαβή και δηλώνετε τη ζημιά στη μεταφορική. Αν έχει γίνει ζημιά κατά τη μεταφορά, η ευθύνη ανήκει στη μεταφορική εταιρεία και όχι σε εμάς, γι'  αυτό δεν πρέπει να δεχθείτε δέμα με εμφανείς βλάβες στη συσκευασία. Αν δεν τηρήσετε την παραπάνω διαδικασία, η μεταφορική εταιρεία θα αρνηθεί την ευθύνη της ζημιάς και θα την χρεωθούμε εμείς χωρίς να έχουμε την ευθύνη. Γι΄ αυτό δεν αποζημιώνουμε εμείς τη βλάβη κατά τη μεταφορά, μόνο η μεταφορική εταιρεία στην οποία θα πρέπει να απευθυνθείτε για αποζημίωση.
Παρακολούθηση παραγγελιών
Θα ενημερώνεστε συστηματικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικά μηνύματα που θα σας αποστέλλουμε. Εάν μάλιστα έχετε ανοίξει έναν (δωρεάν) λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε θα μπορείτε να ενημερώνεστε όποτε θέλετε όχι μόνο για την εξέλιξη της παραγγελίας σας αλλά και για άλλες δυνατότητες και ...εκπλήξεις που έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι φίλοι μας! Γι΄ αυτό ανοίξτε έναν λογαριασμό τώρα... Δεν κοστίζει τίποτε, είναι γρήγορο, εύκολο και σας συμφέρει!
Δήλωση απορρήτου & Cookies
Τα στοιχεία που καταχωρείτε στη φόρμα επικοινωνίας ή παραγγελίας, χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για να ολοκληρωθεί σωστά και με ασφάλεια η παραγγελία σας. Δεν τα χρησιμοποιούμε για να ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, ούτε τα προωθούμε σε τρίτους για κανένα λόγο! Εάν επιθυμείτε την τακτική λήψη του Ενημερωτικού μας Δελτίου, τότε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή ειδικά για αυτό τον σκοπό, στο κάτω μέρος της σελίδας. To αρχείο πελατών που διατηρεί η επιχείρησή μας είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Για την καλύτερη λειτουργία και βελτιστοποίηση του ιστότοπου και της εμπειρίας χρήσης σας, χρησιμοποιούνται τα λεγόμενα cookies. Συγκεκριμένα, για στατιστικούς λόγους (μέτρηση εμφάνισης σελίδων, πλοήγησης και αντίστοιχων συμβάντων), για λόγους ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας (περιεχόμενα Καλαθιού Αγορών κ.ο.κ.) και διαφήμισης (Google, Facebook, Twitter και άλλα δίκτυα).
Τα στοιχεία που υποβάλλονται στη φόρμα επικοινωνίας υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον Smartsupp.com, s.r.o., με αριθμό φορολογικού μητρώου CZ03668681 (ως "Smartsupp") ως επεξεργαστής δεδομένων ο οποίος ενεργεί εξ ονόματος του κατόχου της ιστοσελίδας, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων. Το Smartsupp είναι συμβατό με GDPR. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της Smartsupp στη διεύθυνση www.smartsupp.com/privacy. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών. Επικοινωνήστε μαζί μας αν  έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή αν θέλετε να ζητήσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Τα cookies που χρησιμοποιούμε συλλέγουν μόνο ανώνυμες πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας, όχι ευαίσθητα δεδομένα. Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies όπως το πώς να τα απενεργοποιείτε ή να τα διαγράφετε μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες εδώ ή  εδώ ή και εδώ. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Cookies και μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε.
GreenEnergyParts.com - Alexiadi | Energy Systems