Υποστήριξη

 • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
 • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:30 - 15:00

KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 250W-500W

 
210,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 0201

Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Γρήγορη Επισκόπηση

Κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W ή 500W στα 36V 20"-26"-28".
 
 

Λεπτομέρειες

Ετοιμοπαράδοτα κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W ή 500W σε μέγεθος 26" ή 28", ανάλογα με την επιλογή σας στο παραπάνω πλαίσιο. Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών κιτ μετατροπής, που κατασκευάζεται στην Κίνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στον κόσμο, που παράγει και έτοιμα ηλεκτροκίνητα οχήματα (πχ σκούτερ) έχοντας όλες τις πιστοποιήσεις και την απαιτούμενη εμπειρία. Αποκτήστε λοιπόν ένα ποιοτικότερο κιτ μετατροπής ακόμη και από αυτό που "φοράνε" τα περισσότερα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα των 1.500 ευρώ - χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ποδήλατο χαμηλής ποιότητας και αισθητικής. Κι αυτό επειδή με ένα κιτ μετατροπής επιλέγετε εσείς το ποδήλατο που θα μετατρέψετε σε ηλεκτρικό.

Ευκολία τοποθέτησης και σιγουριά

 • Με αναλυτικές ελληνικές οδηγίες χρήσης και φωτογραφίες.
 • Με όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα.
 • Έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε.
 • Σε λίγα λεπτά θα κυκλοφορείτε με το νέο σας ηλεκτρικό ποδήλατο.

Και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι.

Απίστευτη Απεριόριστη Εγγύηση

Η εγγύηση που δίνουμε αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη που έχουμε σε αυτό το κιτ μετατροπής. Εμπιστοσύνη που στηρίζεται και στην εμπειρία εκατοντάδων φίλων που το προτίμησαν. ΟΛΑ τα μέρη αυτού του κιτ καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με καινούριο (και όχι επισκευής), χωρίς περιττές ερωτήσεις και "εμπόδια" όπως ...αλλού. Μπορείτε να το επιστρέψετε ακόμη και αν απλώς δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέσα 14 ημέρες (λίγο ...δύσκολο να συμβεί αυτό - κανείς δεν το επιστρέφει μόλις το δοκιμάσει)!

Αναλυτική Περιγραφή

Με αυτό το κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα συνηθισμένο ποδήλατο 20", 26" ή 28" ώστε να κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση. Τέλος στις δύσκολες μακριές ανηφόρες με κλίση έως και 10 μοίρες, τέλος στον ιδρώτα μετά από μεγάλες διαδρομές. Προσθέστε ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους με το ηλεκτρικό ποδήλατο. Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές. Η μέγιστη ταχύτητα μόνο με το μοτέρ, στο ηλεκτρικό ποδήλατο φτάνει τα 25 Km/h, ενώ με τα πετάλια και τις ταχύτητες μπορείτε να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερο κόπο.Η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακή! Στο ηλεκτρικό ποδήλατο βέβαια δεν είναι η τελική ταχύτητα που ενδιαφέρει, αλλά η δύναμη και η υποστήριξη που προσφέρει το ηλεκτρικό μοτέρ, για ξεκούραστες και μεγαλύτερες διαδρομές.

Για ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρό μοτέρ των 250 Watt όπως το δικό μας δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας). Τα κιτ μετατροπής 500W είναι μόνο για εκτός δρόμου (off-road) εφαρμογές αφού ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν θεωρεί ως απλά ποδήλατα αυτά που είναι εξοπλισμένα με κιτ ισχύος 500W.

Αυτό το κιτ μετατροπής είναι για τον εμπρός τροχό, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, αλλά και για να μοιράζεται καλύτερα και ισορροπημένα το βάρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο (μπροστά ο τροχός με το μοτέρ, πίσω στη σχάρα οι μπαταρίες). Είναι κατάλληλο για ποδήλατα 20", 26" ή 28", ανάλογα με τη επιλογή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Ισχύς μοτέρ: 250W ή 500W Hub Motor.
 • Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή.
 • Διάμετρος τροχού: 20", 26" ή 28" aluminum double sidewall (ανάλογα με την επιλογή σας).
 • Μέγιστη ταχύτητα (μόνο με το μοτέρ): 25km/h.
 • Αυτονομία: ανάλογα με τον τρόπο χρήσης έως και πάνω από 50km.
 • Με ή χωρίς μπαταρίες 36V / 12 AH GEL ή Λιθίου Li-Ion (ανάλογα με την επιλογή σας).
 • Καθαρό βάρος: ~ 8,5 kg με μπαταρίες Λιθίου ή 16,5 kg με μπαταρίες GEL 12ΑΗ - Χρόνος φόρτισης: 4-6h.
 • Με ένδειξη LED εκτίμησης στάθμης μπαταρίας.
 • Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής 36V ~2A.
 • Ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα.

Οι μπαταρίες και η μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη, αφού στο δικό μας κιτ, σε αντίθεση με αυτά που θα βρείτε στο εξωτερικό, όλα τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους από πριν! Εσείς απλά τοποθετείτε τον τροχό και τον συνδέετε στις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα στο δικό μας κιτ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν:

Διαθέτουμε είτε μπαταρίες Λιθίου, είτε μπαταρίες GEL ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μoλύβδου (μόνο εδώ όμως, στην ίδια τιμή με τις απλές). Πολύ Σημαντικό: Σε όλα τα φθηνά έτοιμα ποδήλατα (ή και κιτ μετατροπής) που διατίθενται με μπαταρίες μολύβδου, σας δίνουν απλές και φθηνές μπαταρίες μολύβδου (δηλαδή όχι βαθιάς εκφόρτισης με χοντρές πλάκες μολύβδου και με την γραπτή ένδειξη GEL). Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως θέλουν αλλαγή μετά από λίγους μήνες.

Εμείς διαθέτουμε με κάθε κιτ μετατροπής, είτε τις κορυφαίες μπαταρίες ΛΙΘΙΟΥ LI-ION είτε τις μπαταρίες ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα GEL για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (όπως συμβαίνει με τη χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα). Είναι μάλιστα επώνυμες της αγγλικής ULTRACELL UK.

Tο κάθε βύσμα ταιριάζει μόνο με την αντίστοιχη υποδοχή και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια λάθος σύνδεση. Απλά, αλλάξτε τον τροχό του ποδηλάτου με το νέο τροχό του κιτ μετατροπής που έχει ενσωματωμένο το μοτέρ και συνδέστε τον με τη μπαταρία. Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε εσείς με τη μετατροπή, μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ποδηλατά, ή οποιονδήποτε τα καταφέρνει με απλές κατασκευές.

Τι περιλαμβάνεται στο ΚΙΤ μετατροπής

Στο κιτ αυτό περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για τη μετατροπή. Συμπεριλαμβάνονται φυσικά αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία.

 1. Ενισχυμένος εμπρός τροχός 20", 26" ή 28" με μοτέρ 250W ή 500W (ανάλογα με την επιλογή σας).
 2. Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή.
 3. Αυτόματος ρυθμιστής.
 4. Μπαταρίες Λιθίου Li-Ion 36V/9AH ή 36V/12ΑΗ GEL προαιρετικά, ανάλογα με την επιλογή σας.
 5. Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής 36V ~2A.
 6. Με ένδειξη LED εκτίμησης στάθμης μπαταρίας.
 7. Θήκη μπαταριών με κλειδί.
 8. Χειρολαβές φρένων με αυτόματη απομόνωση του μοτέρ στο φρενάρισμα.
 9. Σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (pedelec).
 10. Περιστροφική χειρολαβή ενεργοποίησης του μοτέρ.
 11. Όλα τα καλώδια και τα βύσματα συμπεριλαμβάνονται και είναι ήδη έτοιμα στη θέση τους. Συνδέονται μόνο με ένα τρόπο, ένα-προς-ένα κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης.

Το δικό μας κιτ μετατροπης έχει ελληνικές οδηγίες! Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα.

Οι μπαταρίες

Στο δικό μας κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό, εκτός από τις μπαταρίες Λιθίου Li-Ion, εναλλακτικά σας προσφέρουμε τις καλύτερες μπαταρίες μολύβδου που υπάρχουν, τελευταίας τεχνολογίας GEL: Αν επιλέξετε οικονομικές μπαταρίες μολύβδου, τότε μπορείτε να επιλέξτε μπαταρίες ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα 36V - 12AH GEL (για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου). Σημαντικό: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα 26" ή 28" με τάση 24V είναι ανεπαρκή και λιγότερο ασφαλή για βαριά χρήση, γι΄ αυτό επιλέγουμε πάντα στα 36V. Έχουμε τη μεγαλύτερη πείρα στα ηλεκτρικά ποδήλατα και μιλάμε από εμπειρία. Μη συμβιβαστείτε με 24V για κανένα λόγο.

Η χωρητικότητα των ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα μπαταριών GEL είναι 12ΑΗ και των μπαταριών Λιθίου 9ΑΗ. Εκτός από τεράστια αυτονομία, αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού καταπονούνται λιγότερο από άλλες μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας. Οι μπαταρίες Λιθίου Li-Ion μάλιστα, προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία αφού συμπεριφέρονται καλύτερα στη βαθιά εκφόρτιση, είναι πολύ ελαφρύτερες και έχουν έως και τον τριπλάσιο χρόνο ζωής (έως και 3 χρόνια ζωής, ανάλογα με τη χρήση).

Πρωτότυπες θήκες σχάρας για τις μπαταρίες

Για τις μπαταρίες GEL αποκτάτε ΔΩΡΕΑΝ και ένα ειδικό τσαντάκι σχάρας με αποσπώμενη θήκη μπαταριών.

Η μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο βήμα-βήμα: 

Μπορείτε να δείτε μια τέτοια μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο με αυτό το κιτ στην παρακάτω ιστοσελίδα: www.iqsolarpower.com/solar_electric_bike.htm

7 λόγοι για να επιλέξετε το κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου τώρα

 1. Με το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου να αυξάνεται συνεχώς, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να επιλέξετε τον οικονομικότερο, υγιέστερο και φιλικότερο τρόπο μεταφοράς!
 2. Τα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα κοστίζουν 3 έως 4 φορές παραπάνω, ενώ τα περισσότερα είναι με τάση 24 Volt που συνεπάγεται σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις και ασφάλεια σε σχέση με το δικό μας κιτ μετατροπής που λειτουργεί με 36 Volt!
 3. Είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα απλό ποδήλατο που θα σας αρέσει αισθητικά και θα είναι και ασφαλέστερο ποιοτικά και να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό, παρά να αγοράσετε ένα έτοιμο ηλεκτρικό με ...ασιατική καταγωγή και αισθητική (που μάλιστα κοστίζει και πολύ ακριβότερα)!
 4. Το δικό μας κιτ διατίθεται με ΕΠΩΝΥΜΕΣ μπαταρίες μολύβδου ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα τεχνολογίας GEL, που σημαίνει έως και διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου που έχουν άλλα κιτ μετατροπής ή έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα. Με προαιρετικό τσαντάκι σχάρας με αποσπώμενη θήκη μπαταριών!
 5. Στο δικό μας κιτ μετατροπής για ηλεκτρικό ποδήλατο, έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε! Οι οδηγίες μάλιστα είναι σε απλά ελληνικά με φωτογραφίες και όχι ...κινέζικα!
 6. Το δικό μας κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου διαθέτει μοτέρ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (με 5ετή εγγύηση γι΄ αυτό)!
 7. Και ενώ είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο κιτ μετατροπής που υπάρχει (ποιοτικότερη κατασκευή, καλύτερος εξοπλισμός, ανώτερη αισθητική, μεγαλύτερη εγγύηση, ανώτερες μπαταρίες) το διαθέτουμε σε τιμή χονδρικής για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι!

Ανοίξτε το κουτί, ακολουθείστε τις απλές οδηγίες τοποθέτησης και σε μια ώρα θα κυκλοφορείτε με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο. Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που έχετε κάποια απορία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Είμαστε ένα αληθινό κατάστημα για αυτονομα φωτοβολταικα, με οργανωμένη υποστήριξη και ανθρώπους αφοσιωμένους στην εξυπηρέτησή σας, που θα αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση. Αυτό μάλλον δεν θα το βρείτε σε ένα από τα τόσα τυχαία ηλεκτρονικά καταστήματα. Θα χαρούμε να έρθετε και στο κατάστημά μας στην Αθήνα για να μας γνωρίσετε και για να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά.

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Αν τυχόν βρείτε χαμηλότερη τιμή από τη δική μας, σας χαρίζουμε τη διαφορά.

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χωρίς κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας και μέχρι το Πρακτορείο Μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Από εκεί και μετά, οι χρεώσεις των Πρακτορείων Μεταφορών από την Αθήνα μέχρι την δική σας περιοχή συνήθως δεν ξεπερνούν τα 3 έως 7 ευρώ ανά δέμα, ανάλογα με την απόσταση και το μέγεθος. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και την παραλαβή από την αποθήκη μας.

 • Οι εμφανιζόμενες τιμές είναι τελικές, δηλ. συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Εμείς δεν υποτιμούμε τη νοημοσύνη σας εμφανίζοντας δήθεν χαμηλότερες τιμές χωρίς ΦΠΑ, που όμως προστίθεται στη συνέχεια της διαδικασίας παραγγελίας.
 • Αν θέλετε, στέλνουμε τα προϊόντα μας και με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) με αντικαταβολή με ελάχιστη χρέωση - στα περισσότερα είδη μόλις 5 ευρώ - αφού το μεγαλύτερο μέρος του κόστους μεταφοράς το αναλαμβάνουμε εμείς. Τα ογκώδη ή βαριά είδη ωστόσο, στέλνονται μόνο με εταιρεία μεταφορών & προπληρωμή.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με τα φωτοβολταικα και τα υπόλοιπα είδη μέσα σε ΜΙΑ ημέρα από την αποστολή της.

ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Τα έξοδα αποστολής και γενικώς ό,τι ακριβώς αγοράσετε σε φωτοβολταικα, μπαταρίες, inverter και όλα τα υπόλοιπα είδη, εμφανίζονται στο Καλάθι Αγορών, για να τα γνωρίζετε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Σε εμάς δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από αυτό που θα δείτε στο Καλάθι Αγορών.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η δική μας πολιτική είναι να έχουμε ετοιμοπαράδοτα φωτοβολταικα και άλλα προϊόντα κατά το δυνατόν για να αποστέλουμε την παραγγελία σας μέσα σε λίγες ώρες από την υποβολή της.

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ SERVICE: 3D-SUPPORT

Στις σπάνιες περιπτώσεις που θα χρειαστείτε service σε κάποιο προϊόν, εμείς διαθέτουμε και τους τεχνικούς και τα εργαλεία για να λύσουμε το πρόβλημά σας εντός 3 ημερών, ακόμη και με προσωρινό προϊόν αντικατάστασης. Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αδιάλειπτη λειτουργία ενός συστήματος με φωτοβολταικα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109838670 για περισσότερες λεπτομέρειες.