Υποστήριξη

 • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
 • Δευτερα έως Παρασκευη: 09:30 - 15:00

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Περισσοτερες Οψεις

KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 250W-500W | 4 ΣΕ 1

 
259,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 0201

Άμεση επιβεβαίωση διαθεσιμότητας: Τηλ. 210-9838670 (Δε-Πα 09:30-15:00)

 

Γρήγορη Επισκόπηση

Το κορυφαίο ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό της GEP 250W ή 500W στα 36V και μέγεθος 24"-26"-28". Με ειδικά σχεδιασμένη ευκολία τοποθέτησης με το καλώδιο Sinotec 4- in-1 εύκολης εγκατάστασης και την εξελιγμένη οθόνη LCD.
 

Επιλογές

* Υποχρεωτικά Πεδία

 
 

Λεπτομέρειες

Το SUPER-ΚΙΤ Μετατροπής Ποδηλάτου της GEP

ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2020 ΜΕ ΟΘΟΝΗ LCD ΑΞΙΑΣ € 50,00 - ΚΑΙ ΣΕ 2 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Το 1ο ΚΙΤ μετατροπής που φέραμε στην Ελλάδα και το No 1 σε πωλήσεις, έγινε ακόμη καλύτερο! Το ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό της GEP ισχύος 250W ή 500W σε μέγεθος 24", 26" ή 28", ανάλογα με την επιλογή σας στο παραπάνω πλαίσιο, έρχεται τώρα με εξελιγμένη οθόνη ενδείξεων LCD . Πρόκειται για το υψηλότερων προδιαγραφών κιτ μετατροπής, που κατασκευάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής, διαθέτοντας όλες τις πιστοποιήσεις και την απαιτούμενη εμπειρία.

Αποκτήστε λοιπόν ένα ποιοτικότερο κιτ μετατροπής ακόμη και από αυτό που "φοράνε" τα περισσότερα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα των 1.500 ευρώ - χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ποδήλατο χαμηλής ποιότητας και αισθητικής. Κι αυτό επειδή με ένα κιτ μετατροπής επιλέγετε εσείς το ποδήλατο που θα μετατρέψετε σε ηλεκτρικό.

Η ευκολότερη τοποθέτηση με το καλώδιο Sinotec 4-in-1

 • Με ειδικά μελετημένη ευκολία τοποθέτησης και αναλυτικές ελληνικές οδηγίες χρήσης με φωτογραφίες.
 • Έχουν γίνει συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε, ουσιαστικά μόνο το καλώδιο Sinotec 4 σε 1 με τη μπαταρία και το μοτέρ.
 • Με όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα.

Με το ΝΕΟ σύστημα PAS αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (Pedelec/PAS), με ειδικό σχεδιασμό εύκολης τοποθέτησης που δεν απαιτεί τη χρήση εργαλείων τοποθέτησης όπως στη συντριπτική πλειοψηφία των ανώνυμων ΚΙΤ μετατροπής που διατίθενται στην αγορά.

Και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι.

Electric Bicycle Kit 1

Απίστευτη Απεριόριστη Εγγύηση

Warranty

Η εγγύηση που δίνουμε αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη που έχουμε σε αυτό το κιτ μετατροπής της GEP. Εμπιστοσύνη που στηρίζεται και στην εμπειρία εκατοντάδων φίλων που το προτίμησαν, εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια. Το πιο δοκιμασμένο ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό!

- ΟΛΑ τα μέρη αυτού του ΚΙΤ της GEP, μοτέρ αλλά και μηχανικά εξαρτήματα, καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση, χωρίς περιττές ερωτήσεις και "εμπόδια".

- Η πολιτική μας είναι να διαθέτουμε ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα, ώστε αν απαιτηθούν να ελαχιστοποιούμε το χρόνο παράδοσής τους.

Μπορείτε να το επιστρέψετε ακόμη και αν απλώς δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέσα 14 ημέρες από την αγορά, αν και είναι λίγο ...δύσκολο να συμβεί αυτό - κανείς δεν το επιστρέφει μόλις το δοκιμάσει!

Αναλυτική Περιγραφή

Με το κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό ποδήλατο της GEP μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα συνηθισμένο ποδήλατο 26" ή 28" ώστε να κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση. Τέλος στις δύσκολες μακριές ανηφόρες, τέλος στον ιδρώτα μετά από μεγάλες διαδρομές.

 • Προσθέστε ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους με το ηλεκτρικό ποδήλατο.
 • Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές. Η μέγιστη ταχύτητα μόνο με το μοτέρ, στο ηλεκτρικό ποδήλατο φτάνει τα 25 Km/h, ενώ με τα πετάλια και τις ταχύτητες μπορείτε να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερο κόπο.
 • Η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακή. Στο ηλεκτρικό ποδήλατο βέβαια δεν είναι η τελική ταχύτητα που ενδιαφέρει, αλλά η δύναμη και η υποστήριξη που προσφέρει το ηλεκτρικό μοτέρ, για ξεκούραστες και μεγαλύτερες διαδρομές.

Για ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρό μοτέρ των 250 Watt όπως το δικό μας δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας). Τα κιτ μετατροπής 500W είναι μόνο για εκτός δρόμου (off-road) εφαρμογές αφού ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν θεωρεί ως απλά ποδήλατα αυτά που είναι εξοπλισμένα με μοτέρ ισχύος 500W. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα διπλάσια Watt ισχύος συνεπάγονται διπλάσια καταπόνηση μπαταρίας (μειωμένη διάρκεια ζωής) και λιγότερη αυτονομία. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, τα 250W είναι υπέρ-αρκετά για τους περισσότερους ποδηλάτες. 

Η ευκολότερη και ταχύτερη τοποθέτηση:

Η τοποθέτηση είναι η ευκολότερη που θα μπορούσε - έχουμε συνεργαστεί ειδικά για αυτό με τους σχεδιαστές και εξελίξαμε το κιτ με ειδικά καλώδια και συνδέσμους και τεχνικές που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο ΚΙΤ της GEP. Ο κάθε σύνδεσμος ταιριάζει μόνο με την αντίστοιχη υποδοχή και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια λάθος σύνδεση. Απλά, αλλάξτε τον τροχό του ποδηλάτου με το νέο τροχό του κιτ μετατροπής που έχει ενσωματωμένο το μοτέρ και συνδέστε τον με τη μπαταρία. Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε εσείς με τη μετατροπή, μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ποδηλατά, ή οποιονδήποτε τα καταφέρνει με απλές κατασκευές αφού η τοποθέτηση είναι πανεύκολη.

Συμβατό και με Δισκόφρενα (δισκόφρενα δεν συμεριλαβάνονται). Αυτό το κιτ μετατροπής είναι για τον εμπρός τροχό, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, αλλά και για να μοιράζεται καλύτερα και ισορροπημένα το βάρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο (μπροστά ο τροχός με το μοτέρ, πίσω στη σχάρα οι μπαταρίες). Είναι κατάλληλο για ποδήλατα 26" ή 28", ανάλογα με τη επιλογή σας και είναι συμβατό με δισκόφρενα αλλά και με απλά V-brakes.

Επώνυμες μπαταρίες LG/SAMSUNG ή ULTRACELL 10.4-12.0 Ah

Απλά τοποθετείτε τον τροχό και τον συνδέετε στις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα στο δικό μας κιτ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν (και με τεράστια χωρητικότητα):

 • είτε οι κορυφαίες μπαταρίες της GEP ΛΙΘΙΟΥ LiFePO4 36V με επώνυμα στοιχεία των γνωστών LG ή SAMSUNG, τεράστιας αυτονομίας και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής λόγω μεγάλης χωρητικότητας 10.4 ΑΗ (καμία σχέση με τις φθηνές λιθίου χωρητικότητας 8.8 ΑΗ των διάφορων ανώνυμων no-name kit που κυκλοφορούν στην αγορά).
 • είτε οι μπαταρίες ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ 36V και μάλιστα GEL/AGM χωρητικότητας 12 ΑΗ για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (όπως συμβαίνει με τη χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα) και μεγαλύτερη αυτονομία. Είναι μάλιστα μόνο επώνυμες ευρωπαϊκές όπως της γερμανικής WESTECH ή της αγγλικής ULTRACELL UK.

Samsung LG Battery

Πολύ Σημαντικό: 

Σε όλα τα φθηνά έτοιμα ποδήλατα (ή και κιτ μετατροπής) που διατίθενται με μπαταρίες μολύβδου, σας δίνουν απλές και φθηνές μπαταρίες μολύβδου (δηλαδή όχι βαθιάς εκφόρτισης με χοντρές πλάκες μολύβδου και GEL/AGM). Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως θέλουν αλλαγή μετά από λίγους μήνες, σε αντίθεση φυσικά με τις μπαταρίες που θα βρείτε εδώ.

Επίσης, αν επιλέξετε μπαταρία λιθίου, με το δικό μας κιτ μετατροπής αποκτάτε τις μεγαλύτερες και επώνυμες με τα στοιχεία της γνωστής εταιρείας LG ή SAMSUNG μπαταρίες της GEP χωρητικότητας 10,4 ΑΗ. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα χιλιόμετρα αυτονομίας (έως και πάνω από 100 km ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο χρήσης) και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών, σε αντίθεση με άλλες όμοιες μπαταρίες εξωτερικά αλλά με κινέζικα στοιχεία στο εσωτερικό τους. 

Η Original GEP Li-Ion με LG/SAMSUNG cells 

Η γνήσια μπαταρία από την GEP, Ιοντων Λιθιου (LiFePO4) με στοιχεία της πασίγνωστης LG ή SAMSUNG, στα 36V - 10.4 Ah, βάρους μόλις 3,5 κιλών. Προσοχή στις απομιμήσεις που περιέχουν κινέζικα στοιχεία εσωτερικά. 

Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζονται για την τοποθέτηση σε οποιδήποτε ηλεκτρικό ποδήλατο ή ΚΙΤ μετατροπής: Καλώδιο σύνδεσης μπαταρίας και βάση στήριξης.

Με φορτιστή COMPACT διαστάσεων: Περιλαμβάνεται και ο γρήγορος φορτιστή Li-Ion 2Α (φόρτιση σε 3-5 ώρες), εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής με μικρές διαστάσεις για να μεταφέρεται εύκολα.

Τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη

 • Εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια, είμαστε η πρώτη εταιρεία που έφερε μαζικά τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα ΚΙΤ μετατροπής στην Ελλάδα και εισάγουμε απ΄ ευθείας από το εργοστάσιο κατασκευής, σε συνεχή και στενή συνεργασία με τους σχεδιαστές. Οπότε δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη.
 • Η συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών των ετών, έχει οδηγήσει σε βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στη λειτουργία και την ασφάλεια του ΚΙΤ μετατροπής της GEP και των μπαταριών Li-Ion αλλά και των οικονομικών μπαταριών μολύβδου GEL/AGM, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Electric Bicycle Kit 1

Τι Περιλαμβάνεται & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το ΚΙΤ μετατροπής της GEP λειτουργεί με τάση 36 Volt και διαθέτει έτσι χαμηλότερο κόστος αντικατάστασης μπαταριών σε σχέση με άλλα που απαιτούν πολύ ακριβότερες μπαταρίες τάσεως 48 Volt σε κάθε αντικατάσταση. Πρέπει επίσης να έχετε υπόψη σας ότι περισσότερα Watt ισχύος συνεπάγονται διπλάσια καταπόνηση για τη μπαταρία (μειωμένη διάρκεια ζωής) και λιγότερη αυτονομία.

- Προσοχή λοιπόν σε διάφορα ανώνυμα κιτ που υπόσχονται μεγάλη ισχύ (σε βάρος όμως της διάρκειας ζωής και της αυτονομίας).

 1. Ενισχυμένος εμπρός τροχός διπλού τοιχώματος 26" ή 28" με μοτέρ 250W ή 500W (ανάλογα με την επιλογή σας).
 2. Συμβατό και με δισκόφρενο και με απλά V-brakes, με ενισχυμένες ακτίνες κατηγορίας 12G (πάχους 2,6 mm).
 3. Νέος Αυτόματος και Αδιάβροχος Ρυθμιστής.
 4. Επώνυμες Μπαταρίες Λιθίου Li-Ion μεγάλης χωρητικότητας 36V/10.4 AH (LG/SAMSUNG cells) - ή 36V/12 ΑΗ GEL/AGM (WESTECH ULTRACELL), ανάλογα με την επιλογή σας.
 5. Με οθόνη ενδείξεων LCD εκτίμησης στάθμης μπαταρίας και ενεργοποίησης/ρύθμισης ισχύος υποβοήθησης (η οθόνη αυτή είναι αξίας € 50,00 και  συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του κιτ μετατροπής)
 6. Χειρολαβές φρένων με αυτόματη απομόνωση του μοτέρ στο φρενάρισμα & περιστροφική χειρολαβή ενεργοποίησης του μοτέρ (συμπεριλαμβάνονται μεν αλλά δεν απαιτούνται για τη λειτουργία αυτού του ΚΙΤ μετατροπής της GEP - τοποθετούνται προαιρετικά από το χρήστη αν το επιθυμεί).
 7. ΝΕΟ σύστημα PAS αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (Pedelec/PAS), με ειδικό σχεδιασμό εύκολης τοποθέτησης που δεν απαιτεί τη χρήση εργαλείων τοποθέτησης όπως στη συντριπτική πλειοψηφία των ανώνυμων ΚΙΤ μετατροπής που διατίθενται στην αγορά.

Το καθαρό συνολικό βάρος είναι ~ 8,5 kg με μπαταρίες Λιθίου ή 16,5 kg με μπαταρίες GEL 12ΑΗ - Χρόνος φόρτισης: 3-6h. Η αυτονομία ανάλογα με τον τρόπο χρήσης και το βάρος, έως και πάνω από 50 km (με GEL) ή πάνω από 100 km (με Li-Ion), με μία φόρτιση με καινούριες μπαταρίες. Συμπεριλαμβάνεται ταχυ-φορτιστής 36V ~2A μικρών διαστάσεων για εύκολη μεταφορά καθώς και Θήκη Μπαταριών με κλειδί.

 • Τα καλώδια και τα βύσματα συμπεριλαμβάνονται και είναι ήδη έτοιμα στη θέση τους. Συνδέονται μόνο με ένα τρόπο, χρωματικά ένα-προς-ένα κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης. 
 • Το κιτ είναι εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή (όχι μόνο το μοτέρ αλλά και ο ρυθμιστής και οι συνδέσεις).

Το ΚΙΤ μετατροπης της GEP το εφοδιάσαμε με καλογραμμένες ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης αλλά και ορθής χρήσης, για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής των μπαταριών σας. Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

 • Μπαταρίες Ultracell GEL 12AH για ηλεκτρικο ΚΙΤ ποδηλατου

  Μπαταρίες 12 AH Ultracell UCG GEL για ηλεκτρικό ποδήλατο ή ΚΙΤ μετατροπής. Πρόκειται για το μοντέλο UCG που είναι βαθιάς εκφόρτισης (και όχι το απλό μοντέλο UL που διατίθεται ευρέως αλλά είναι ακατάλληλο για χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα, φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λπ.).
  0,00 €

 • Μπαταρια Λιθιου για ηλεκτρικο ποδηλατο | LG/SAMSUNG cells 36V - 10.5 AH

  H γνήσια μπαταρια GEP Li-Ion για ηλεκτρικο ποδηλατο, με στοιχεία των πασίγνωστων LG/SAMSUNG, ιοντων λιθιου 36V 10.4 Ah, βάρους μόλις 3 κιλών.
  299,00 €

 • KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 250W | ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

  Το κορυφαίο ΚΙΤ μετατροπής της GEP, τώρα και σε μοντέλο ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ (χωρίς εξωτερικό ρυθμιστή), για ακόμη λιγότερα καλώδια ή εξαρτήματα και ακόμη χαμηλότερο βάρος! Με ισχύ 250W στα 36V και μέγεθος 26". Ειδικά σχεδιασμένη ευκολία συναρμολόγησης, με το καλώδιο 4 in 1 εύκολης τοποθέτησης.

  299,00 €

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Είμαστε ένα αληθινό κατάστημα για αυτονομα φωτοβολταικα, με οργανωμένη υποστήριξη και ανθρώπους αφοσιωμένους στην εξυπηρέτησή σας, που θα αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση. Αυτό μάλλον δεν θα το βρείτε σε ένα από τα τόσα τυχαία ηλεκτρονικά καταστήματα. Θα χαρούμε να έρθετε και στο κατάστημά μας στην Αθήνα για να μας γνωρίσετε και για να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά.

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Αν τυχόν βρείτε χαμηλότερη τιμή από τη δική μας, σας χαρίζουμε τη διαφορά.

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χωρίς κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας και μέχρι το Πρακτορείο Μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Από εκεί και μετά, οι χρεώσεις των Πρακτορείων Μεταφορών από την Αθήνα μέχρι την δική σας περιοχή συνήθως δεν ξεπερνούν τα 3 έως 7 ευρώ ανά δέμα, ανάλογα με την απόσταση και το μέγεθος. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και την παραλαβή από την αποθήκη μας.

 • Οι εμφανιζόμενες τιμές είναι τελικές, δηλ. συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Εμείς δεν υποτιμούμε τη νοημοσύνη σας εμφανίζοντας δήθεν χαμηλότερες τιμές χωρίς ΦΠΑ, που όμως προστίθεται στη συνέχεια της διαδικασίας παραγγελίας.
 • Αν θέλετε, στέλνουμε τα προϊόντα μας και με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) με αντικαταβολή χωρίς έξοδα μεταφοράς στα περισσότερα είδη ή με ελάχιστη χρέωση λίγων ευρώ σε κάποια προϊόντα, αφού το μεγαλύτερο μέρος του κόστους μεταφοράς το αναλαμβάνουμε εμείς. Τα ογκώδη ή βαριά είδη ωστόσο, στέλνονται μόνο με εταιρεία μεταφορών & προπληρωμή.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με τα φωτοβολταικα και τα υπόλοιπα είδη μέσα σε ΜΙΑ ημέρα από την αποστολή της.

ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Τα έξοδα αποστολής και γενικώς ό,τι ακριβώς αγοράσετε σε φωτοβολταικα, μπαταρίες, inverter και όλα τα υπόλοιπα είδη, εμφανίζονται στο Καλάθι Αγορών, για να τα γνωρίζετε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Σε εμάς δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από αυτό που θα δείτε στο Καλάθι Αγορών.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η δική μας πολιτική είναι να έχουμε ετοιμοπαράδοτα φωτοβολταικα και άλλα προϊόντα κατά το δυνατόν για να αποστέλουμε την παραγγελία σας μέσα σε λίγες ώρες από την υποβολή της.

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ SERVICE: 3D-SUPPORT

Στις σπάνιες περιπτώσεις που θα χρειαστείτε service σε κάποιο προϊόν, εμείς διαθέτουμε και τους τεχνικούς και τα εργαλεία για να λύσουμε το πρόβλημά σας εντός 3 ημερών, ακόμη και με προσωρινό προϊόν αντικατάστασης. Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αδιάλειπτη λειτουργία ενός συστήματος με φωτοβολταικα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109838670 για περισσότερες λεπτομέρειες.