Υποστήριξη

 • Τηλεφωνικο Κεντρο: 210 98 38 670
 • Δευτερα έως Παρασκευη: 09:30 - 15:00

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Περισσοτερες Οψεις

KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 250W-500W | 4 ΣΕ 1

 
249,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 0201

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

 

Γρήγορη Επισκόπηση

Το κορυφαίο ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W ή 500W στα 36V και μέγεθος 24"-26"-28". Με ειδικά σχεδιασμένη ευκολία τοποθέτησης με το καλώδιο Sinotec 4- in-1 εύκολης εγκατάστασης.
 

Επιλογές

* Υποχρεωτικά Πεδία

 
 

Λεπτομέρειες

ΚΙΤ Μετατροπής Ποδηλάτου

ΚΑΙ ΣΕ 2 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Το 1ο ΚΙΤ μετατροπής που φέραμε στην Ελλάδα και το No 1 σε πωλήσεις, έγινε ακόμη καλύτερο! ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W ή 500W σε μέγεθος 24", 26" ή 28", ανάλογα με την επιλογή σας στο παραπάνω πλαίσιο. Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών κιτ μετατροπής, που κατασκευάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής έχοντας όλες τις πιστοποιήσεις και την απαιτούμενη εμπειρία.

Αποκτήστε λοιπόν ένα ποιοτικότερο κιτ μετατροπής ακόμη και από αυτό που "φοράνε" τα περισσότερα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα των 1.500 ευρώ - χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ποδήλατο χαμηλής ποιότητας και αισθητικής. Κι αυτό επειδή με ένα κιτ μετατροπής επιλέγετε εσείς το ποδήλατο που θα μετατρέψετε σε ηλεκτρικό.

Μόνο για λίγα ακόμη διαθέσιμα τεμάχια, κάθε κιτ μετατροπής συνοδεύεται και από ένα καταπληκτικό δώρο αξίας 50,00 ευρώ.

Δείτε εδώ και το ΝΕΟ μοντέλο ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ (με ακόμη λιγότερες συνδέσεις και ελαφρύτερο, αφού είναι χωρίς εξωτερικό ρυθμιστή ενώ περιλαμβάνει δωρεάν και την οθόνη LCD αξίας 29,00 ευρώ)!

Η ευκολότερη τοποθέτηση με το καλώδιο Sinotec 4-in-1

 • Με ειδικά μελετημένη ευκολία τοποθέτησης και αναλυτικές ελληνικές οδηγίες χρήσης με φωτογραφίες.
 • Έχουν γίνει συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε, ουσιαστικά μόνο το καλώδιο Sinotec 4 σε 1 με τη μπαταρία και το μοτέρ.
 • Με όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα.

Και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι.

Electric Bicycle Kit 1

Απίστευτη Απεριόριστη Εγγύηση

Warranty

Η εγγύηση που δίνουμε αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη που έχουμε σε αυτό το κιτ μετατροπής. Εμπιστοσύνη που στηρίζεται και στην εμπειρία εκατοντάδων φίλων που το προτίμησαν, εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Το πιο δοκιμασμένο ΚΙΤ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό!

- ΟΛΑ τα μέρη αυτού του κιτ, μοτέρ αλλά και μηχανικά εξαρτήματα, καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση, χωρίς περιττές ερωτήσεις και "εμπόδια" όπως ...αλλού.

- Η πολιτική μας είναι να διαθέτουμε ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα, ώστε αν απαιτηθούν να ελαχιστοποιούμε το χρόνο παράδοσής τους.

Μπορείτε να το επιστρέψετε ακόμη και αν απλώς δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέσα 14 ημέρες από την αγορά, αν και είναι λίγο ...δύσκολο να συμβεί αυτό - κανείς δεν το επιστρέφει μόλις το δοκιμάσει!

Αναλυτική Περιγραφή

Με αυτό το κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα συνηθισμένο ποδήλατο 24", 26" ή 28" ώστε να κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση. Τέλος στις δύσκολες μακριές ανηφόρες, τέλος στον ιδρώτα μετά από μεγάλες διαδρομές.

 • Προσθέστε ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους με το ηλεκτρικό ποδήλατο.
 • Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές. Η μέγιστη ταχύτητα μόνο με το μοτέρ, στο ηλεκτρικό ποδήλατο φτάνει τα 25 Km/h, ενώ με τα πετάλια και τις ταχύτητες μπορείτε να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερο κόπο.
 • Η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακή. Στο ηλεκτρικό ποδήλατο βέβαια δεν είναι η τελική ταχύτητα που ενδιαφέρει, αλλά η δύναμη και η υποστήριξη που προσφέρει το ηλεκτρικό μοτέρ, για ξεκούραστες και μεγαλύτερες διαδρομές.

Για ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρό μοτέρ των 250 Watt όπως το δικό μας δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας). Τα κιτ μετατροπής 500W είναι μόνο για εκτός δρόμου (off-road) εφαρμογές αφού ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν θεωρεί ως απλά ποδήλατα αυτά που είναι εξοπλισμένα με μοτέρ ισχύος 500W.

Tο κάθε βύσμα ταιριάζει μόνο με την αντίστοιχη υποδοχή και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια λάθος σύνδεση. Απλά, αλλάξτε τον τροχό του ποδηλάτου με το νέο τροχό του κιτ μετατροπής που έχει ενσωματωμένο το μοτέρ και συνδέστε τον με τη μπαταρία. Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε εσείς με τη μετατροπή, μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ποδηλατά, ή οποιονδήποτε τα καταφέρνει με απλές κατασκευές.

Συμβατό και με Δισκόφρενα. Αυτό το κιτ μετατροπής είναι για τον εμπρός τροχό, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, αλλά και για να μοιράζεται καλύτερα και ισορροπημένα το βάρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο (μπροστά ο τροχός με το μοτέρ, πίσω στη σχάρα οι μπαταρίες). Είναι κατάλληλο για ποδήλατα 24", 26" ή 28", ανάλογα με τη επιλογή σας και είναι συμβατό με δισκόφρενα αλλά και με απλά V-brakes.

Επώνυμες μπαταρίες LG-ULTRACELL 10.4-12.0 Ah

Απλά τοποθετείτε τον τροχό και τον συνδέετε στις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα στο δικό μας κιτ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν (και με τεράστια χωρητικότητα):

 • είτε οι κορυφαίες μπαταρίες ΛΙΘΙΟΥ LI-ION 36V με επώνυμα στοιχεία της πασίγνωστης LG, τεράστιας αυτονομίας και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής λόγω μεγάλης χωρητικότητας 10.4 ΑΗ (καμία σχέση με τις φθηνές λιθίου χωρητικότητας 8.8 ΑΗ των διάφορων no-name kit που κυκλοφορούν στην αγορά).
 • είτε οι μπαταρίες ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ 36V και μάλιστα GEL/AGM χωρητικότητας 12 ΑΗ ή και 14 ΑΗ για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (όπως συμβαίνει με τη χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα) και μεγαλύτερη αυτονομία. Είναι μάλιστα μόνο επώνυμες ευρωπαϊκές όπως της γερμανικής WESTECH ή της αγγλικής ULTRACELL UK.

Samsung LG Battery

Πολύ Σημαντικό: 

Σε όλα τα φθηνά έτοιμα ποδήλατα (ή και κιτ μετατροπής) που διατίθενται με μπαταρίες μολύβδου, σας δίνουν απλές και φθηνές μπαταρίες μολύβδου (δηλαδή όχι βαθιάς εκφόρτισης με χοντρές πλάκες μολύβδου και GEL/AGM). Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως θέλουν αλλαγή μετά από λίγους μήνες, σε αντίθεση φυσικά με τις μπαταρίες που θα βρείτε εδώ.

Επίσης, αν επιλέξετε μπαταρία λιθίου, με το δικό μας κιτ μετατροπής αποκτάτε τις μεγαλύτερες μπαταρίες χωρητικότητας 10,4 ΑΗ και επώνυμες με τα στοιχεία της γνωστής εταιρείας LG. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα χιλιόμετρα αυτονομίας (ακόμη και πάνω από 60-70 km ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο χρήσης) και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών. 

Electric Bicycle Kit 1

Τι Περιλαμβάνεται & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στο κιτ μετατροπής περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για τη μετατροπή του ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό. Συμπεριλαμβάνονται φυσικά αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία.

 1. Ενισχυμένος εμπρός τροχός διπλού τοιχώματος 24", 26" ή 28" με μοτέρ 250W ή 500W (ανάλογα με την επιλογή σας).
 2. Συμβατό και με δισκόφρενο και με απλά V-brakes.
 3. Με ενισχυμένες ακτίνες κατηγορίας 12G (πάχους 2,6 mm).
 4. Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή (όχι μόνο το μοτέρ αλλά και ο ρυθμιστής και οι συνδέσεις).
 5. Νέος Αυτόματος και Αδιάβροχος Ρυθμιστής.
 6. Επώνυμες Μπαταρίες Λιθίου Li-Ion μεγάλης χωρητικότητας 36V/10.4 AH (LG cells) ή 36V/12 ΑΗ GEL/AGM (WESTECH ULTRACELL) ή 36V/14 AH προαιρετικά, ανάλογα με την επιλογή σας.
 7. Αυτονομία ανάλογα με τον τρόπο χρήσης και το βάρος, έως και πάνω από 50 km (με GEL) ή πάνω από 70 km (με Li-Ion), με μία φόρτιση με καινούριες μπαταρίες.
 8. Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής 36V ~2A.
 9. Με ένδειξη LED εκτίμησης στάθμης μπαταρίας και ενεργοποίησης/ρύθμισης ισχύος υποβοήθησης (προαιρετικά με οθόνη LCD).
 10. Θήκη μπαταριών με κλειδί.
 11. Χειρολαβές φρένων με αυτόματη απομόνωση του μοτέρ στο φρενάρισμα.
 12. ΝΕΟ σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (Pedelec/PAS), με ειδικό σχεδιασμό εύκολης τοποθέτησης.
 13. Περιστροφική χειρολαβή ενεργοποίησης του μοτέρ.
 14. Καθαρό συνολικό βάρος: ~ 8,5 kg με μπαταρίες Λιθίου ή 16,5 kg με μπαταρίες GEL 12ΑΗ - Χρόνος φόρτισης: 4-6h.
 15. Όλα τα καλώδια και τα βύσματα συμπεριλαμβάνονται και είναι ήδη έτοιμα στη θέση τους. Συνδέονται μόνο με ένα τρόπο, χρωματικά ένα-προς-ένα κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης.

Το δικό μας κιτ μετατροπης το εφοδιάσαμε με ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης και ορθής χρήσης. Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα.

ΔΩΡΕΑΝ:

Μόνο για λίγα ακόμη διαθέσιμα τεμάχια, ένα καταπληκτικό δώρο αξίας 50,00 ευρώ. 

Ισχυρό φώς LED για το ποδήλατο που είναι και συσκευή αναπαραγωγής MP3 και ραδιόφωνο με κρυστάλλινο και πολύ δυνατό ήχο, αφού προορίζεται και για εξωτερική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως ένας ισχυρός φακός όταν δεν χρησιμοποιείται στο ποδήλατο, αφού είναι εύκολα αποσπώμενο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Φως: Λευκό
 • Ισχύς: 1W
 • Λειτουργίες: On / Flash / Off
 • Μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται
 • Εύκολα αποσπώμενο
 • Δυνατός και καθαρός ήχος από το εξαιρετικό μεγάφωνο
 • Δέχεται και ακουστικά (δεν συμπεριλαμβάνονται)

Electric Bicycle Kit 1

7 λόγοι για να επιλέξετε το κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου τώρα

 1. Με το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου να αυξάνεται συνεχώς, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να επιλέξετε τον οικονομικότερο, υγιέστερο και φιλικότερο τρόπο μεταφοράς.
 2. Τα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα κοστίζουν 3 έως 4 φορές παραπάνω, ενώ τα περισσότερα είναι με τάση 24 Volt που συνεπάγεται σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις και ασφάλεια σε σχέση με το δικό μας κιτ μετατροπής που λειτουργεί με 36 Volt.
 3. Είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα απλό ποδήλατο που θα σας αρέσει αισθητικά και θα είναι και ασφαλέστερο ποιοτικά και να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό, παρά να αγοράσετε ένα έτοιμο ηλεκτρικό με ...ασιατική καταγωγή και αισθητική (που μάλιστα κοστίζει και πολύ ακριβότερα).
 4. Το δικό μας κιτ κατασκευάζεται με ΕΠΩΝΥΜΕΣ μπαταρίες Λιθίου (της LG) ή μολύβδου ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ (ULTRACELL/WESTECH) και μάλιστα τεχνολογίας GEL, που σημαίνει διπλάσιο ή και τριπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου που έχουν άλλα κιτ μετατροπής ή έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα. Με τσαντάκι σχάρας / θήκη μπαταριών.
 5. Στο δικό μας κιτ μετατροπής για ηλεκτρικό ποδήλατο, έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε! Οι οδηγίες μάλιστα είναι σε απλά ελληνικά με φωτογραφίες και όχι ...κινέζικα!
 6. Το δικό μας κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου διαθέτει μοτέρ, ρυθμιστή και συνδέσμους ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ (με 5ετή εγγύηση γι΄ αυτό).
 7. Και ενώ είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο κιτ μετατροπής που υπάρχει (ποιοτικότερη κατασκευή, καλύτερος εξοπλισμός, ανώτερη αισθητική, μεγαλύτερη εγγύηση, ανώτερες μπαταρίες) το διαθέτουμε σε τιμή χονδρικής για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι.

Ανοίξτε το κουτί, ακολουθείστε τις απλές οδηγίες τοποθέτησης και σε μια ώρα θα κυκλοφορείτε με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο. Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που έχετε κάποια απορία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε!

Δείτε εδώ και το ΝΕΟ μοντέλο ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ (με ακόμη λιγότερες συνδέσεις και ελαφρύτερο αφού, είναι  χωρίς εξωτερικό ρυθμιστή ενώ περιλαμβάνει δωρεάν και την οθόνη LCD αξίας 29,00 ευρώ)!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

 • KIT ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 250W | ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

  Το κορυφαίο ΚΙΤ μετατροπής, τώρα και σε μοντέλο ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ (χωρίς εξωτερικό ρυθμιστή), για ακόμη λιγότερα καλώδια και ακόμη χαμηλότερο βάρος! Με ισχύ 250W στα 36V και μέγεθος 26". Ειδικά σχεδιασμένη ευκολία συναρμολόγησης, με το καλώδιο 4 in 1 εύκολης τοποθέτησης. Περιλαμβάνεται και η ψηφιακή οθόνη LCD αξίας 29,00 ευρώ!

  299,00 €

  269,00 €

 • Μπαταρίες Ultracell GEL 12AH για ηλεκτρικο ΚΙΤ ποδηλατου

  Μπαταρίες 12 AH Ultracell UCG GEL για ηλεκτρικό ποδήλατο ή ΚΙΤ μετατροπής. Πρόκειται για το μοντέλο UCG που είναι βαθιάς εκφόρτισης (και όχι το απλό μοντέλο UL που διατίθεται ευρέως αλλά είναι ακατάλληλο για χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα, φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λπ.).
  0,00 €

 • Μπαταρια Λιθιου για ηλεκτρικο ποδηλατο | LG cells 36V - 10.5 AH

  Προνομιακή τιμή προ-παραγγελίας! Μπαταρια λιθίου για ηλεκτρικο ποδηλατο, με στοιχεία LG ιοντων λιθιου 36V 10.4 Ah, βάρους μόλις 3,5 κιλών.

  299,00 €

  229,00 €

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Είμαστε ένα αληθινό κατάστημα για αυτονομα φωτοβολταικα, με οργανωμένη υποστήριξη και ανθρώπους αφοσιωμένους στην εξυπηρέτησή σας, που θα αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση. Αυτό μάλλον δεν θα το βρείτε σε ένα από τα τόσα τυχαία ηλεκτρονικά καταστήματα. Θα χαρούμε να έρθετε και στο κατάστημά μας στην Αθήνα για να μας γνωρίσετε και για να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά.

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Αν τυχόν βρείτε χαμηλότερη τιμή από τη δική μας, σας χαρίζουμε τη διαφορά.

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χωρίς κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας και μέχρι το Πρακτορείο Μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Από εκεί και μετά, οι χρεώσεις των Πρακτορείων Μεταφορών από την Αθήνα μέχρι την δική σας περιοχή συνήθως δεν ξεπερνούν τα 3 έως 7 ευρώ ανά δέμα, ανάλογα με την απόσταση και το μέγεθος. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και την παραλαβή από την αποθήκη μας.

 • Οι εμφανιζόμενες τιμές είναι τελικές, δηλ. συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Εμείς δεν υποτιμούμε τη νοημοσύνη σας εμφανίζοντας δήθεν χαμηλότερες τιμές χωρίς ΦΠΑ, που όμως προστίθεται στη συνέχεια της διαδικασίας παραγγελίας.
 • Αν θέλετε, στέλνουμε τα προϊόντα μας και με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) με αντικαταβολή χωρίς έξοδα μεταφοράς στα περισσότερα είδη ή με ελάχιστη χρέωση λίγων ευρώ σε κάποια προϊόντα, αφού το μεγαλύτερο μέρος του κόστους μεταφοράς το αναλαμβάνουμε εμείς. Τα ογκώδη ή βαριά είδη ωστόσο, στέλνονται μόνο με εταιρεία μεταφορών & προπληρωμή.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με τα φωτοβολταικα και τα υπόλοιπα είδη μέσα σε ΜΙΑ ημέρα από την αποστολή της.

ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Τα έξοδα αποστολής και γενικώς ό,τι ακριβώς αγοράσετε σε φωτοβολταικα, μπαταρίες, inverter και όλα τα υπόλοιπα είδη, εμφανίζονται στο Καλάθι Αγορών, για να τα γνωρίζετε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Σε εμάς δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από αυτό που θα δείτε στο Καλάθι Αγορών.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η δική μας πολιτική είναι να έχουμε ετοιμοπαράδοτα φωτοβολταικα και άλλα προϊόντα κατά το δυνατόν για να αποστέλουμε την παραγγελία σας μέσα σε λίγες ώρες από την υποβολή της.

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ SERVICE: 3D-SUPPORT

Στις σπάνιες περιπτώσεις που θα χρειαστείτε service σε κάποιο προϊόν, εμείς διαθέτουμε και τους τεχνικούς και τα εργαλεία για να λύσουμε το πρόβλημά σας εντός 3 ημερών, ακόμη και με προσωρινό προϊόν αντικατάστασης. Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αδιάλειπτη λειτουργία ενός συστήματος με φωτοβολταικα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109838670 για περισσότερες λεπτομέρειες.